Ziraat Bankası Faizsiz Eğitim Kredisi
Aday Öğrenciler > Ziraat Bankası Faizsiz Eğitim Kredisi

Ziraat Bankası Faizsiz Eğitim Kredisi

Girne Amerikan Üniversitesi Öğrencilerine Ziraat Bankasından 12 ay vade 0 faizle eğitim kredisi olanağından yararlanma fırsatı sunuyor.

Krediye başvuru yapmak isteyen öğrenciler için gerekli evraklar:

Beyanname (GAÜ öğr.İşleri Muhasebesi Tarafından onaylı)
 Öğrenci Belgesi

Kredi Beyannamesi doldururken dikkat edilmesi gereken hususlar;
Beyanname de alınacak kredi miktarı kısmı boş bırakılacaktır, üniversitemiz öğrenci işleri muhasebesi tarafından hesabınız kontrol edilerek doldurulacaktır.

Kredi başvurusunda bulunabilmeniz için onaylanan beyanname ve öğrenci belgenizin tarfınıza gönderilmesi adına iletşim bilgilerinizi özellikle e-mail adresiniz veya fax numaranızı yazmanız gerekmektedir.

Başvurmak istediğiniz kredi türünü (2 dönemlik eğitim kredisi, 1 dönemlik eğitim kredisi , yurt (yurt adı ve oda ücreti) ve eğitim kredisi , yurt (yurt adı ve oda ücreti), eğitim ve yemeğin bulunduğu paket kredisi) gibi ibareleri mailinizde mutlaka belirtmeniz gerekmektedir.

Beyanname üzerinde belirtilen bilgiler doğrultusunda kredi işlemleri başlatılacağı için bu hususta verilen bilgilerin doğru olması gerekmektedir.

Kredi Beyannamesi doldurulup, imzalandıktan sonra egitimkredisi@gau.edu.tr email adresine veya 0392 650 20 61 `e fax olarak göndermeniz gerekmektedir.

Beyannameyi indirmek için tıklayınız.