Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi
Öğrenim > Lisans Eğitimi > İletişim Fakültesi > Programlar > Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi
Zorunlu Değil
Başlangıç Tarihi
YÖDAK
Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi Websitesini Ziyaret Et

Öğrenci Görüşleri
Tercihim Dijital Pazarlama

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Bölümümüz gelişen ve değişen dünya iletişim teknolojisiyle eş-güdümlü ilerleyen enerji dolu yeni bir bölümdür.  Bölümümüzün öncelikli amacı İletişimin ne olduğunu tanımlamak ve temel noktalarını analiz edebilmektir; iletişimimin günümüzde nerede hangi aşamada olduğunu tespit etmek, sosyal medyanın değişen trendlerini takip ederek toplumuz üzerindeki etkisi ve gücünü gözlemleyebilmek. Bu sebeple, öğrencilerimiz içinde bulunduğumuz bu canlı, dinamik çağda hem eleştirel düşünebilme hem de pratikte uygulayabilme konusunda bilgi sahibi olacaklardır.

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Bölümümüzden mezun olacak öğrencilerimiz Sosyal Medya alanında uzmanlık gerektiren tüm konularda; kökeni ve gelişimi, günümüzdeki durumu, uygulama alanları ve gelecekteki durumu hakkında kapsamlı bilgiler edinmiş olarak mezun olacaktır. Öğrencilerimiz,  Dijital Medya Reklamcılığı ve Sosyal Medya Haberciliği, Dijital Pazarlama trend teknikleri ve stratejilerinde, iletişimin gelişen, genişleyen ve büyüyen alanlarında, örgütsel iletişim alanları ve daha bir çok konuda uzmanlık kazanacaklardır. Öğrenciler, bölümdeki eğitimleri süresince hazırlayacakları projelerle dijital pazarlama ve sosyal medya konusunda uygulama becerisi de elde edeceklerdir.

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Yönetimi bölümünü bir hocamın bu alanın geleceğin mesleği olduğunu, bu bölüme girmem halinde bana gelecekte çok büyük faydası olacağını söylemesi ve benim de düşüncelerimde bölüme yönelik bir meğillenmenin olması ile seçtim. Bölümle ilgili internetten de bilgi edindim. Öğrendiklerim, bölümde almaya başladığım eğitim bana kararımın ne kadar
doğru olduğunu gösteriyor...

H.Mert DURAKOĞLU

Girne Amerikan Üniversitesi  İletişim fakültesi Dijital PAzarlama ve Sosyal Medya Programında, teori, uygulama ve sanatın iç içe girdiği bir eğitimden geçeceksiniz. Programda verilen eğitim; çağdaş, amaca yönelik dersler ve üstün nitelikli öğretim üye ve elemanlarıyla aranılan bir meslek edinmenin yollarını açacağı gibi sizleri yaşamın sorunları ve güzellikleriyle tanıştıracak, dünyayı ve içinde yaşadığınız toplumu daha iyi değerlendirmenizi sağlayacaktır.

Program; öğrencilerine Dünya standartlarında, çağdaş ve kaliteli eğitim olanağı sunarak ulusal ve uluslararası ortamlarda rekabet edebilen, araştırma ve uygulama çalışmalarıyla, değişim ve gelişimi yakından takip eden profesyonel ve yaratıcı Dijital Pazarlama ve Sosyal medya uzmanları yetiştirmektedir.